2014-03-24 09:15:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ön a szerencse fia

Napi horoszkóp március 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A jegyében járó Uránusz folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állítja. Nagyon fontos, hogy ne harcoljon mindenki ellen, még akkor sem, ha a legjobb meggyőződése ellen cselekszik. Nehogy végül magára maradjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma sem hagyják önt unatkozni a csillagai. Rengeteg a munkája, de ennek inkább örülhet, mintsem bánkódik miatta. Ez egyszer ugyanis jól megfizetik. Ráadásul minél inkább híre megy a szaktudásának, annál kapósabb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szakmaiságában, vagy hivatalában támadhatják, de a háttérben valami szerelmi ügy, vagy üzleti érdekeltség állhat. Járjon utána a hátsó szándékoknak, mert csak akkor tudja kivédeni a támadást, ha az igazi okot megleli.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne hagyja, hogy kisemmizzék: úgy érezheti, valakinek ön kaparta ki a gesztenyét, s abból van nagy haszna, amiért ön csak kevéske jutalmat kapott. Álljon elő a jogos igénnyel, de csak akkor, ha nem érzi maga is nevetségesnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma ügyes taktikájának köszönhetően legalább részlegesen visszaszerezhet valamit abból, amit elveszíteni látszott az utóbbi időben. A legtöbbet akkor érheti el, ha használja, sőt bővíti emberi kapcsolatait. Törekedjen a jó viszonyra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A pénzügyekben kissé sokat engedett meg magának az utóbbi időben. Persze jó, ha megengedheti, de még így is fáj önnek, hogy mennyit spórolhatott volna, ha egy kicsit megfogja a garast. Ma már ki is dolgoz erre egy taktikát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagy tettvággyal vág bele a mai napba. De vigyázzon, nehogy a jó szándék végül rossz szavakban öltsön formát. A munkatársai zokon vehetik, ha túl keményen, túl parancsolón és ellentmondást nem tűrőn szól hozzájuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Háttérbe szorítottnak, elszigeteltnek érezheti magát, ami a szakmai szempontok miatt sem előnyös. Ugyanakkor alkalmat ad önnek arra, hogy valamiben igazán elmélyüljön, valamiben az átlagnál nagyobb tudásra tegyen szert. Tanuljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

„A harag nagy bűn, de könnyű legyőzni” – tartják a buddhisták. Ön se ápolgassa magában túl hosszan a gyűlölet és sértettség érzését. Ezzel csak még inkább elriasztja magától azt, akit magához szeretne vonzani. Bocsásson meg neki!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jobb lenne, ha kimondaná végre, hogy mire vágyik. Ha nem foglalja sohase szavakba, akkor a kedvese nem fogja a szeméből kiolvasni. Az sem baj, ha elsőre nem mond igent. Majd másodszorra már mondja. Ha meg nem, hát hadd menjen!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön a szerencse fia, csak ezért egy kicsit még küzdenie kell, hogy ami jár, azt meg is kaphassa. Hogy mi módon, ahhoz azonban szüksége lesz némi találékonyságra, no meg kollegiális segítségre is. Sok múlhat a jó kapcsolatain!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Minden jó, ha vége jó! Ezzel a jelmondattal kezdje a napját! Bármi nehézsége adódik is a mai napon, a kedvességével és a szeretetével fordíthat az eseményeken. A végén majd azt érzi, hogy pont így kellett történnie, ahogy történt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: